Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 1451 Yaş : 27 Nerden : CuuCinimiN qaLbiNden Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : <marquee>Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
</marquee> Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: beNim güLçinim 1 nuMara FaN Salı Tem. 22, 2008 1:08 pm | |
| ad:
bende doLdurayım
ad: meLtem
neden 1 numra gülçin?: çok güzel çok şeker çok iyi herşey onda kalbimi çaLdı
kodu az sonra göndercem imzanıza ekLiceniz | |
|
Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 1451 Yaş : 27 Nerden : CuuCinimiN qaLbiNden Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : <marquee>Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
| Konu: Geri: beNim güLçinim 1 nuMara FaN Salı Tem. 22, 2008 1:11 pm | |
| - Kod:
-
[url=http://guucinergul-juler.yetkin-forum.com/fan-club-f32/benim-gulcinim-1-numara-fan-t100.htm#232][/url][color=orange][b]beNim güLçinim 1 nuMara FaN[/color][/b] | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: beNim güLçinim 1 nuMara FaN Salı Tem. 22, 2008 1:25 pm | |
| ad:Melisa
neden 1 numra gülçin?:Çünkü o ki tatlı o ki şirin o ki dünyada tek hareketleri felan çok hoşuma gidiyo(biraz devrik cümle oldu ama idare etcez :D )Kısacası onu çok seviyom
En son ||mls_gülçin|| tarafından Salı Tem. 22, 2008 2:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
| Konu: Geri: beNim güLçinim 1 nuMara FaN Salı Tem. 22, 2008 1:26 pm | |
| | |
|
Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
| Konu: Geri: beNim güLçinim 1 nuMara FaN Perş. Tem. 24, 2008 8:08 am | |
| | |
|
volkan23
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 27 Nerden : gülçinimin kalbinden Sitemiz Nasıl? : Güzel Başarı Puanı : Kişisel Mesaj : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: beNim güLçinim 1 nuMara FaN Ptsi Ağus. 04, 2008 7:23 am | |
| ad:cansu
neden 1 numra gülçin?:çünkü o çok tatlı ve 1 numaraaaaaaaaaaaa | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: beNim güLçinim 1 nuMara FaN Cuma Ekim 03, 2008 7:42 am | |
| ad:Hülya
neden 1 numra gülçin?:O herşeyim. |
|