Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 1451 Yaş : 27 Nerden : CuuCinimiN qaLbiNden Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : <marquee>Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
</marquee> Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: ismail yk-bir numara Salı Tem. 22, 2008 1:04 pm | |
| bir numara ne istersen var onda herşey bir numara
bu kız bir numara
ateş gibi gözler ah onda bir numara hey bu kız bir numara
ya hep böyle mi geçecek bu gece inan .. ne bir macera yaşadım ne bir heves bulabildim parfmünün kokusunu bana doğru estiriyor
hiç birşey olmamış gibi (he he) bir de gülüyor kendisinden emin çünkü çıtı pıtı kaymak gibi karammeli parlak bir teni var
ateş gibi gözler ah onda bir numara hey bu kız bir numara | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ismail yk-bir numara Salı Tem. 22, 2008 2:05 pm | |
| |
|
Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 1451 Yaş : 27 Nerden : CuuCinimiN qaLbiNden Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : <marquee>Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
| Konu: Geri: ismail yk-bir numara Salı Tem. 22, 2008 2:06 pm | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ismail yk-bir numara Çarş. Tem. 23, 2008 3:10 pm | |
| |
|
Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
| Konu: Geri: ismail yk-bir numara Perş. Tem. 24, 2008 5:36 am | |
| | |
|