RobSten
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Nerden : MersiN Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : <marquee>MLTM GLCN MLTM GLCN MLTM GLCN MLTM GLCN MLTM GLCN MLTM GLCN MLTM GLCN MLTM GLCN MLTM GLCN MLTM GLCN MLTM GLCN MLTM GLCN</marquee> Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/10/08
| Konu: No Promises - Shayne Ward Çarş. Ekim 28, 2009 7:43 am | |
| <td><td vAlign=top width=580>No Promises - Shayne Ward
<BLOCKQUOTE> Hey baby, when we are together, doing things that we love. Hey bebek, birlikte olduğumuzda sevdiğimiz şeyleri yapmak güzel Every time youre near I feel like Im in heaven, feeling high Senin burda olduğun her an kendimi cennetteymişim ve yüksekteymişim gibi hissediyorum I dont want to let go, girl. Gitmene izin vermem, kız I just need you to know girl. Sadece bilmeni isterim, kız
I dont wanna run away, baby youre the one I need tonight, Kaçmak istemiyorum, bebek sen teksin, bu gece ihtiyacım var sana No promises. Söz vermek yok Baby, now I need to hold you tight, Bebek, şimdi seni sımsıkı sarmaya ihtiyacım var I just wanna die in your arms Senin kollarında ölmek istiyorum sadece Here tonight Bu gece burda
Hey baby, when we are together, doing things that we love. Hey bebek, birlikte olduğumuzda sevdiğimiz şeyleri yapmak güzel Every time youre near I feel like Im in heaven, feeling high Senin burda olduğun her an kendimi cennetteymişim ve yüksekteymişim gibi hissediyorum I dont want to let go, girl. Gitmene izin vermem, kız I just need you to know girl. Sadece bilmeni isterim, kız
I dont wanna run away, baby youre the one I need tonight, Kaçmak istemiyorum, bebek sen teksin, bu gece ihtiyacım var sana No promises. Söz vermek yok Baby, now I need to hold you tight, Bebek, şimdi seni sımsıkı sarmaya ihtiyacım var I just wanna die in your arms Senin kollarında ölmek istiyorum sadece
I dont want to run away,I want to stay forever,thru time and time Kaçmak istemiyorum,daima kalmak istiyorum No promises Söz vermek yok I dont wanna run away,I dont wanna be alone Kaçmak istemiyorum,yalnız olmak istemiyorum No promises Söz vermek yok Baby,now I need to hold you tight,now and forever my love Bebek,şimdi seni sımsıkı sarmaya ihtiyacım var,şimdi ve daima aşkım No promises Söz vermek yok</BLOCKQUOTE> |
| |
|
cemre-beste вıттєя ¢ıкσℓαтα α∂mın
Mesaj Sayısı : 1241 Yaş : 26 Nerden : manisa Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : Reputation : 3 Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Geri: No Promises - Shayne Ward Perş. Ocak 21, 2010 11:06 am | |
| | |
|