Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 1451 Yaş : 27 Nerden : CuuCinimiN qaLbiNden Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : <marquee>Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
</marquee> Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Moderatör Burhan Admin Olursa... :D Paz Şub. 01, 2009 10:32 am | |
| +Burhan bak sana ne diyecem -bıyır canıım +Beni mod yapsana -Niye ama bi neden söle bari +neden yoksa beni beğenmiyormusun? -yok canım olurmu öle şey ben sadece.. +ee neymiş -imzanda cinayet resmi koymuşsun gaffur... +bi sakıncası mı var -yooo yok aslında amaa _______________________________________________
+Bırhan yaptınmı beni mod -yaptım yaptım hayrını gör + şimdi ana sayfayı kırmızı yapalım kan rengi heheh -olmazz mavi ii öle +bi sakıncasımı var bırhan -yok ta değişmiyo o değişemez yaniiii +heee olsa tam süper olacaktı __________________________________________________
-Gaffur bu ne kardeşim +neymiş ? -ben sana demedimmi cinayet resmi, videosu koymayacan diye +nesi varki bunun burhan ne güzel kesiyo adam işte -sen siteyi kaptırrmak istiyosun galibaa +ne alakası var Bırhan ben naptımsa site için yaptım, cinayetleri görsünler öğrensinler, onlara biri aynısını yaparsa yemezlar anladın mı? -hadi yaa kitliyorum bunları +o zaman akşama sendeyim.. -yok vazgeçtim aslında kalsaydı dimi gaffurcum +evet ii duruyo | |
|
BeYzA ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 243 Yaş : 29 Nerden : BuRsA Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 27/01/09
| Konu: Geri: Moderatör Burhan Admin Olursa... :D Cuma Şub. 06, 2009 8:35 am | |
| | |
|
Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 1451 Yaş : 27 Nerden : CuuCinimiN qaLbiNden Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : <marquee>Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
| Konu: Geri: Moderatör Burhan Admin Olursa... :D C.tesi Şub. 07, 2009 5:06 am | |
| | |
|
BeYzA ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 243 Yaş : 29 Nerden : BuRsA Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 27/01/09
| Konu: Geri: Moderatör Burhan Admin Olursa... :D C.tesi Şub. 07, 2009 5:20 am | |
| | |
|
cemre-beste вıттєя ¢ıкσℓαтα α∂mın
Mesaj Sayısı : 1241 Yaş : 26 Nerden : manisa Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : Reputation : 3 Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Geri: Moderatör Burhan Admin Olursa... :D Paz Şub. 08, 2009 1:38 pm | |
| | |
|
Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
| Konu: Geri: Moderatör Burhan Admin Olursa... :D Ptsi Şub. 16, 2009 5:03 am | |
| | |
|