BeYzA ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 243 Yaş : 29 Nerden : BuRsA Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 27/01/09
| Konu: hacker şarkıları Salı Ocak 27, 2009 11:32 am | |
| bir hackeri çok sevdim o beni hiç sevmiyor sifremi ona verdim artik qeri vermiyor klavyem mousem baglanmis çaresizim adminim bu msni sen verdin benden almak istiyor (bir kuLunu çok sevdim)
kaderimde bu da mi vardi msnimi baskalariyla göreceksem eger bozulsun mönitör görmeyeyim bir daha yaaar msnim nerde ya sifreyi ver ya da log out olma bilirsin msnsiz yasayamamki ölürüm hasretinlee (84 ölürüm hasretinle)
Bir sifre bulacaksiin onun gibi birisi çalamayacak Gizli soruyu sallayacaksin Kimseler bilemeyecek.. ( Manga)
Çaldirmam sana sifremi Seni engeller giderim Beddua etmem üzülme Bende seni hacklerim Kolaymi sandinsifremi Ben bile zor hatirlarim. Gizli soruylaaa ugrasma Cünkü Onuda salladim (Kafama sikar giderim | |
|
Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 1451 Yaş : 27 Nerden : CuuCinimiN qaLbiNden Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : <marquee>Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
</marquee> Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: hacker şarkıları Salı Ocak 27, 2009 11:38 am | |
| | |
|
BeYzA ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 243 Yaş : 29 Nerden : BuRsA Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 27/01/09
| Konu: Geri: hacker şarkıları Salı Ocak 27, 2009 11:45 am | |
| | |
|
cemre-beste вıттєя ¢ıкσℓαтα α∂mın
Mesaj Sayısı : 1241 Yaş : 26 Nerden : manisa Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : Reputation : 3 Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Geri: hacker şarkıları Ptsi Eyl. 07, 2009 1:15 pm | |
| - Cσмє demiş ki:
- zuhahaha saol Cnm
| |
|