Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 1451 Yaş : 27 Nerden : CuuCinimiN qaLbiNden Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : <marquee>Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
</marquee> Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: KATİL ÖĞRETMENLER C.tesi Ocak 24, 2009 10:32 am | |
| Ben bugün gördüğüm rüyayı hikayeye çevirdim. Gerçekten süper oldu. Umarım beğenirsiniz ...
KATİL ÖĞRETMENLER Bugün İngilizce yazılısı vardı ve Din ödevini öğretmene teslim etmem gerekiyordu.Ama Din dersini nedense 8.sınıflarla beraber işlicekmişiz.Neyse bizim sınıftaki dolaba koymuştum ödevi. Onun önünde 8.sınıflardan 2 kişi didişiolardı. Bende onlar yüzünden ödevi alamadım kaç kez söyledim ama duymadılar. Sinirlenip sırama oturdum. Biraz sonra Din öğretmeni geldi ayağa kalktık felan. Öğretmen bana ödevi sordu
- Oylum ödevin nerde? - Hocam teneffüste dolaptan ödevi almaya çalıştım ama bunlar didişiyorlardı bu yüzden alamadım. Şimdi alsam ? - Otur yerine 0 aldın - Ama hocam ...
Arkadaşlarım benim için hep savundular. Ama hiçbir yararı olmadı. Biz öğretmenden şüphelenmeye başladık. Öğretmen saçma bi nedenden 0 vermezdi. Şimdi nolduysa … Neyse sonra İngilizce yazılısına girdik. Ben baya dalmışım yazılıya, kafamı kaldırdığımda sınıfta Osman A. ‘ dan başka kişi kalmadığını gördüm.
- Osman neler oluyor? - Bilmiyorum ya ben de yeni görüyorum - Eee çıkalım hemen bizde
Dedim kapıyı açmaya çalıştım, kilitliydi.
- Bu bir kabus olmalı ! Kapı nasıl kilitli olur ya? - Off tırstım iyice yaa - Dur en iisi penceredeki camları kırıp çıkmak - Süpersin hemen yapalım
Sınıfta bir sıranın bacağı kırılmıştı. Osman onu alıp pencereye fırlattı. Camlar büyük bir gürültüyle kırıldı. Hemen fırladık ordan. Gizlice okulun arkasında dolaşmaya başladık.
Osman: - Dur ben bi bakıyım gizlice neler oluyor? - Tamam bak hemen dedim
ordan baktı baktı geldi
- Ne gördün ? dedim - 2 kırmızı göz bana bakıyordu - Anaaa katil mi var orda ? - Bilmem kii - Dur sen bu çekiçi al ben bu baltayı alayım - Napıcaz bunları? - Tabi ki öldürcez akıllım - Tabi yaa … aa benim yanımda telefon vardı - Valla mıı - Evet hemen polisi arıyım - Durr polisler gizlice gelsinler yaa - Tmm sölerim ben
Osman polislere haber verir. Ben bu sefer gidip baktım okulun yan tarafına. Bi baktım bi kaç insan duavara dayanmış , onlardan bir tanesi bizim din öğretmeni. Herkes simsiyah kıyafetlere bürünmüş. Din öğretmeni hareketlendi, bizi yakalamaya çalıştı. Biz hemen fırladık ondan. Allah’tan biz onlardan hızlı koşuyorduk. Okulun ön tarafına geldik, orda polislerle karşılaştık. Polisler bunları hemen yere yatırdı. Din öğretmeninin cebinden bir anahtarın düştüğünü gördüm, hemen kaptım.
- Osman, bu bizim sınıfın anahtarı olabilir mi? - Bilmem ki, bir gidip deneyelim
Sınıfın kapısına geldik, Osman anahtarı yuvasına soktu,döndürmeye çalıştı ama olmadı. Demek ki değildi.Kilitli olan her yeri denedik. En son öğretmenler odası kaldı. Orayı da denedik, açıldı. Bi baktık herkes orada. Herkes bizi alkışlıyordu. Bu katil öğretmenler de hapse girmişti.
-SON- | |
|