| Masaüstü mü-Dizüstü mü | |
|
|
Masaüstü Bilgisayar mı Dizüstü mü | Masaüstü | | 33% | [ 2 ] | Dizüstü | | 67% | [ 4 ] |
| Toplam Oylar : 6 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Masaüstü mü-Dizüstü mü Paz Tem. 20, 2008 11:41 am | |
| Masaüstü Bilgisayar mı Dizüstü mü
En son ||mls_gülçin|| tarafından Paz Tem. 20, 2008 11:50 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 1451 Yaş : 27 Nerden : CuuCinimiN qaLbiNden Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : <marquee>Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
</marquee> Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Masaüstü mü-Dizüstü mü Paz Tem. 20, 2008 11:44 am | |
| bende dizüstü benimde diz üstü şu an yatarak dorumda geziom :D | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Masaüstü mü-Dizüstü mü Paz Tem. 20, 2008 11:53 am | |
| |
|
| |
Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 1451 Yaş : 27 Nerden : CuuCinimiN qaLbiNden Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : <marquee>Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
| Konu: Geri: Masaüstü mü-Dizüstü mü Paz Tem. 20, 2008 11:58 am | |
| - ||mls_gülçin|| demiş ki:
- benimki masaüstü malesef
sonuçta resimlerin var bilgisayarın var benim gibi kankin var bu site var boş verr | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Masaüstü mü-Dizüstü mü Paz Tem. 20, 2008 12:04 pm | |
| - ***gülçin_hepsi*** demiş ki:
- ||mls_gülçin|| demiş ki:
- benimki masaüstü malesef
sonuçta resimlerin var bilgisayarın var benim gibi kankin var bu site var boş verr SaoL kankim bnm sen olmasan napardım |
|
| |
Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
| Konu: Geri: Masaüstü mü-Dizüstü mü Paz Tem. 20, 2008 12:06 pm | |
| tşk ederim kanki şımartıosun beni | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Masaüstü mü-Dizüstü mü Paz Tem. 20, 2008 12:22 pm | |
| - ***gülçin_hepsi*** demiş ki:
- tşk ederim kanki şımartıosun beni
Şımarmayı hakediyon :D |
|
| |
Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
| Konu: Geri: Masaüstü mü-Dizüstü mü Paz Tem. 20, 2008 12:26 pm | |
| tşkLer kanki forumda bu kadr sohbet yeter | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Masaüstü mü-Dizüstü mü Ptsi Ağus. 04, 2008 2:31 pm | |
| dizüstü ama benm masaüstü |
|
| |
cemre-beste вıттєя ¢ıкσℓαтα α∂mın
Mesaj Sayısı : 1241 Yaş : 26 Nerden : manisa Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : Reputation : 3 Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Geri: Masaüstü mü-Dizüstü mü C.tesi Kas. 29, 2008 8:30 am | |
| - Misafir demiş ki:
- dizüstü ama benm masaüstü
| |
|
| |
Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
| Konu: Geri: Masaüstü mü-Dizüstü mü C.tesi Ocak 24, 2009 4:38 am | |
| | |
|
| |
BeYzA ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 243 Yaş : 29 Nerden : BuRsA Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 27/01/09
| Konu: Geri: Masaüstü mü-Dizüstü mü Salı Ocak 27, 2009 12:02 pm | |
| bnm 2 side ne diim:D nese masa üstü dedim:D | |
|
| |
| Masaüstü mü-Dizüstü mü | |
|