cemre-beste вıттєя ¢ıкσℓαтα α∂mın
Mesaj Sayısı : 1241 Yaş : 26 Nerden : manisa Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : Reputation : 3 Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Seni Bana Anlatırlar Çarş. Ara. 03, 2008 12:21 pm | |
| yaşandığından farklıdır , keyif içinde saklıdır o her zaman gülen yüzü , bazen hüzünlü bi şarkıdır
karşımda geç kalmış yıllar , arkamda bir çok aşkım var rastgeldiğim tüm insanlar seni bana anlatırlar mmm...
göründüğünden de güzelsin , niye dışımda gezersin içindeki sensizliği sen başlatır sen bitirirsin
aklımda kör başlangıçlar , hepsinde senden birşey var geç yattığım bütün akşamlar seni bana anlatırlar mmm...
küçük sitemler ettin bazen bazen kelimelerle af diledim senden o kadar memnunum ki bana gelmelerinden belki hiç belli etmem ama dünyanın en mutlu erkeğiyim ben yanındayken
yaşandığından farklıdır tadı baldan da tatlıdır o her zaman gülen yüzü bazen hüzünlü bi şarkıdır mmm.. | |
|
cemre-beste вıттєя ¢ıкσℓαтα α∂mın
Mesaj Sayısı : 1241 Yaş : 26 Nerden : manisa Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : Reputation : 3 Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Geri: Seni Bana Anlatırlar Cuma Ara. 05, 2008 9:05 am | |
| kusura bakmayın fLood yaptım Pinhani bu da | |
|
BeYzA ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 243 Yaş : 29 Nerden : BuRsA Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 27/01/09
| Konu: Geri: Seni Bana Anlatırlar Salı Ocak 27, 2009 12:00 pm | |
| | |
|
Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 1451 Yaş : 27 Nerden : CuuCinimiN qaLbiNden Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : <marquee>Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
</marquee> Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Seni Bana Anlatırlar Salı Ocak 27, 2009 12:02 pm | |
| ooo kanki sende hep bole yapion | |
|