Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 1451 Yaş : 27 Nerden : CuuCinimiN qaLbiNden Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : <marquee>Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
</marquee> Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Abayı Yaktım-Gülben ergen Cuma Kas. 21, 2008 10:06 am | |
| Her gün biraz, biraz daha Girdin sen aklıma Uykularım darmadağın Resmin baş ucumda O ilk bakış Bakış var ya Orda bittim sana Aklımda sen, fikrimde sen Nerdesin be ara Aylardır haber yok Çok mu kızdın bana Yandık bu inatla Çok özledim çok Ben sana abayı yaktım Ben sana takılıp kaldım Ben beni ateşe attım Haydi hayırlısı Abayı yaktım | |
|
cemre-beste вıттєя ¢ıкσℓαтα α∂mın
Mesaj Sayısı : 1241 Yaş : 26 Nerden : manisa Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : Reputation : 3 Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Geri: Abayı Yaktım-Gülben ergen Çarş. Ara. 10, 2008 10:59 am | |
| | |
|
Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 1451 Yaş : 27 Nerden : CuuCinimiN qaLbiNden Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : <marquee>Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
| Konu: Geri: Abayı Yaktım-Gülben ergen Paz Ocak 25, 2009 4:07 am | |
| | |
|
BeYzA ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 243 Yaş : 29 Nerden : BuRsA Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 27/01/09
| Konu: Geri: Abayı Yaktım-Gülben ergen Salı Ocak 27, 2009 11:55 am | |
| | |
|
Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
| Konu: Geri: Abayı Yaktım-Gülben ergen Salı Ocak 27, 2009 11:55 am | |
| | |
|