Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 1451 Yaş : 27 Nerden : CuuCinimiN qaLbiNden Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : <marquee>Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
</marquee> Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: nil karaibrahimgil Cuma Kas. 07, 2008 8:46 am | |
| 1976 yılında Ankara�da doğdum. Babam Suavi Karaibrahimgil (Sakallı Suavi değildir) müzikomani şarkısıyla tanınır. Gurbetçi ve Biz Sizi Ararız albümlerini yaptı. (82�de ve 92�de) Amcam Selami Karaibrahimgil Modern Folk Üçlüsü�nün elemanlarındandır. Türkiye Turizm Ateşesidir. 1998�de part-time olarak Reklamevi�nde reklam yazarı olarak çalıştım (Reklam fikri bulan ve metnini yazan kişi) 2000�de B.Ü. Uluslararası İlişkiler Bölümü�nden mezun oldum. Hüner margarin ve first duo sinema reklamlarıyla reklamcıların en büyük ödülü olan Kristal Elma�lardan aldım. Shoei ilanıyla başarı ödülü de aldım. Hazır Kart �Ben Özgürüm�, Bellona �Bellonayla Bellonayla�(Göksel söyledi), Algida �Aşkımla Erir misin�, �Trendy&Friendly �Trendy&Friendly� jingle�larını yaptım.Hazırkart reklamında oynadım. 2002�de Ozan Çolakoğlu�yla �Nil Dünyası�albümünü yaptım ve sonunda ��Nil Fm �� sizlerle.. | |
|