Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 1451 Yaş : 27 Nerden : CuuCinimiN qaLbiNden Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : <marquee>Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
</marquee> Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: YasakLar...!!! Ptsi Ekim 27, 2008 1:19 pm | |
| 1)"Hepsi mi .... mi ?" konuları yasak ! Cünkü biz de biLiyoruz ki Hepsi cok yüksek oy aLacak.. 2)"İmzam, avatarım güzel olmuş mu" konuLarı Ankete değiL Sohbete yazıLacak !! 3)KonuLar araştırılıp acıLacak.. Daha yeni editör oldum, 4-5 konuy kiLitLedm yani.. Cok işimiz vR ! 4)Konu isimLeri "??" "hangisi" "sizce" vb. oLan konuLarın isimLerini değiştiriyorum..Konu isminiz acıkLayıcı oLsn ! 5)"kadir inanır herşeye inanırmı??? " gibi sacma konuLar acmayın.. KiLitLiyorum.. 6)O mu? Ben mi? Konuları acmak Yasak Kilitlicem!! 7)hangi ünlü gibi konularda yasak! | |
|
Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Mesaj Sayısı : 1451 Yaş : 27 Nerden : CuuCinimiN qaLbiNden Sitemiz Nasıl? : Mükemmel Favorin : Başarı Puanı : Sanal Hayvanım : Kişisel Mesaj : <marquee>Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
| Konu: Geri: YasakLar...!!! Ptsi Ekim 27, 2008 1:20 pm | |
| Ayrıca: Bunlar adminler için geçerli değildir! | |
|
Cσмє ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
| Konu: Geri: YasakLar...!!! C.tesi Ocak 24, 2009 4:34 am | |
| | |
|