Cuucin*jiLeriz biiizZzZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cuucin*jiLeriz biiizZzZ

Cuucin*jiLeRin yeRiİiİiİi

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  GaleriGaleri  Giriş yapGiriş yap  

*~Şaka Albümünden NİckleR~*

2 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

*~Şaka Albümünden NİckleR~* Empty
MesajKonu: *~Şaka Albümünden NİckleR~*   *~Şaka Albümünden NİckleR~* Icon_minitimeÇarş. Tem. 23, 2008 9:10 am

4 PEYNİRLİ pizza
~~ÆfiyT oLsn * aç dünYaM DySUn * $uyUn BoL olsN *iÇ iÇ iÇ iç~~

[[+HeM Zekİ,hEM İsTEklisİn..DahA nE iSterSin..HeM sOsYaLSiN HeM dE VİzyonUn vAr..DoĞrU YoLDaSIn sAkIN DuRMa.*+]]

^^bİr vRsIn BiR yOksuN... aNlIk BiR rüya & ÇOq $eWdİm byLDIm BiTMeZ bu SvdA^^

-ŞaRKı sÖYLeRİm ßeĞnmz *-* KoNU$UrM DinlmezsN *-* $aKaLaRImA GüLmZSiN..iŞiN Aslı sEN Bna FazLA iYsİN.-

//Çoq GÜlERİM KIzarsn AğlAyıncA kaÇRsn * GÜzeL Bİle BlmazSın SN BAna fazLa İyiSin Çq faZLa//

**Bedenin ßURda RuhuN NrdE**

((Gülmeyi SeVerim Ağlamayı dA bİLiRİm * İşiN aslı svgiliM bn SNa FZLa gLERİmm * HaRİkA yAzaR hAriKA söYLeRİm.))

00=BylE OlUNcA kApı aRKaNDA~HaDİ oRDN ߀ ßeNi KZdırma~hOşsun AMA BşsUn Be yAvRuM~İşiN aSlI Şu SeVGİLİm~İsTrSem ÇeKer GidEriM=00

+YeNi tanıştıK Belkide amA BeLKiDE hEP vRdIN * Eşlİk EdİyoRduN sESsİZ vE siNsİCe,BeLKi De+

[[*ŞiMdi ŞiMDi aNLıYoRum KrnazCa AyıRdIn bEnİ blkiDe + LİmE LİmeE svUrDUn SeVdiKlRimi BeLKi De..:*]]

''YaŞAmAk ZoRunDa OLdUğUM BerAßErliĞiMSiN,kAnıMsIN cANımSıN sEN bENİm VaZGeÇilmEzİMSin''

^^sEn bEnİm ÇaReSizliĞİmsiN bUgüNüM yARınIm SéN BéNiM hÜzÜnlEriMsİN tEk BiLebİLdiĞim Sen Benİm vAZgéçİLMeZİmSiN^^

++Senİn OLmAmı isTeDiN aMA BeLkiDe BiR aŞıK gbi iNaTLa BuNCa zAMaN kEnDinE sAklAdIn BeLkİdE++

ßİR TOhuM gibi SeRpİlDin + fİLiZLeNdİN bn OLduN Blki dE + YaTğIMI BiLe PaYLaŞabİlMeK iÇİn BeNİmLe +

*ß AvUL TOpLaYaN ellerİmdE yıRtılIr TapUsU OlMaYaN kAlBiM*

*EğEr biR kApIySa BuGÜn KiliTLidiR duDaklArıM*

+KaLbiM BoŞ sEfER YapR * bİr MeKTUp BIRAKIR aRDıNDA(n) YaLNıZlıK yAkIn DoSTuM+

/BiraZ DEPREsif ve melankOLiK kİm OkuR kİ?kİm BilİR + yANlıZlıK bANa özEL éLbEt BiR güN BeNİ dE terK eDer/

YaZ YaZ

++NeDeN sENlE hiÇ Drmadan TarTIşIp DUrUYOruZ kİ biZzZ ßİLe ßİLe üStümé Gélm€Ne ne GreK VrR nDen doStçA Ve İNsAncA AyrılMıyoRUZkİ bİZZz Ve BunCa YAşANmIŞ YıllArın Da HAtıRı Var++

Eğer hergün bu işkenCe eĞeR HeRgüN bU kRMaŞa ,eEğR hErGÜn BU kAVGAYa KaTLanIrIM sAnıYOrSan

[[Sende YaZyaZYaZ BiR keNarA yAZ TüM sÖzLeriMi + HaTAlIysAM çIk KArŞımA GÖsTER KeNDinİ...)

+bElKi ZmAnlA tEker tEkr sİLİnİrlEr AklINdAN o ZAMnLAR+

+SonRaDaN fARKıNa vARanlar AnlarLAR kİ BOşUNa GeçMiŞ zaMan+

+SeNdE yAZ biR kENARa Hadİ yAZ Yaz YAZ tÜm SöZLeRİMi,YaNIlıRSAm ÇıkarSıN göSteRİrSiN KeNDinİ++

HeP bAnA

++[Hem Vazgéçip HeM sEçTikLeRİmLe YePyEni BiR dÜnyA kUrSaM* heM İsTeYİp hEm YaPAmAdIğIm HaYaLLeRİM gErçEk OlsA]++

&/€vLi OlUp bEkaR kaLsAm-çAlIşmADaN zEnGiN olSaMm~çOq YiYeReK zAyıFlaSam-Ahh nErDE??/&

+^+iStEmeDEn SeçTiKLeRiM nE İşİM VAr bUrDa bEnİm BeN asLıNdA cAz SéVéeRiM+^+

^^Çoq yAşAsAm yŞLaNMasAM * eStEtİksİZ GÜzEl OLsaM * oLguNLaşIp ÇocUk KaLSam BaNa hEp bAna bAnA ^^

[[Herşey benim PeKi sEN Kİmsİn SıKılDı rUhUm yEnİ BİrŞey BUlUn SÖzLeRi SaTTıM sNRA gErİ aLdı-m BedENiM bÜyüDü Ben çoCuK kALdıM]]

ßİr gECe iKi GecE DrkEn Her gECE aŞk zİlİ çAldI DeDiM gİT bE

-*RuJuM mUjUm HeR ŞeYİm Var kUZuM tAdIm tuZuM KaLMADı SusUn ߀*-

yORUMLaRDAn SonrA AŞk HerŞeYi AfFeDeR mİ

Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: *~Şaka Albümünden NİckleR~*   *~Şaka Albümünden NİckleR~* Icon_minitimeÇarş. Tem. 23, 2008 3:11 pm

çok güssel saol cnm
Cσмє
ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Cσмє

Sitemiz Nasıl? : Mükemmel
Favorin : *~Şaka Albümünden NİckleR~* Ddsssslh1
Başarı Puanı :
*~Şaka Albümünden NİckleR~* Left_bar_bleue100 / 100100 / 100*~Şaka Albümünden NİckleR~* Right_bar_bleue

Sanal Hayvanım : *~Şaka Albümünden NİckleR~* 8kedii10
Kişisel Mesaj : <marquee>Cuucin*jiLeriz biiizZzZ

Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ

</marquee>

MesajKonu: Geri: *~Şaka Albümünden NİckleR~*   *~Şaka Albümünden NİckleR~* Icon_minitimePerş. Tem. 24, 2008 8:05 am

süppperler aşqooom saol kankiiim
https://guucinergul-juler.yetkin-forum.com
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: *~Şaka Albümünden NİckleR~*   *~Şaka Albümünden NİckleR~* Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 2:15 pm

saoL cnm
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: *~Şaka Albümünden NİckleR~*   *~Şaka Albümünden NİckleR~* Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 2:39 pm

Yorumlar İçin çok teşekkürler....AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ ile devam ediyorum...
++[AşK HeRŞeYi AffédéR-Mi DérSiN zAManLa géçér Mi GüZeL gÜnLeRİn HaTrıN[a]$K HeRşEyi AfféDér-Mi]++

==*Çoq ÜzGÜnüM iStEmDen Senİ DüN gécé AldaTTıM~KiM OlDuğU MüHiM dEğiL sAnA bAğlANMaKTan KaÇTIm*==

//ÇOq ÜzGÜnÜm İSteMeDen bİr bAKıŞa aLdAndıM iNaN bAnA BütÜN SabAh PiŞmAnlIktAn AğlAdım//

++iStEkSiZ oLmAdI fARk EttiM YaŞLaRIm AkMaDI yalaN SöYlEdiM aŞk Benİ AFfETMéZ séN söYLEdİn DeRdİmE tAsaMa CeVaP VeRdiN++

*~KoRkU dEĞiL AsLInDa PişmAnlIk BaĞlIlIk bU oYunDa BiR aPTallIk KumArbAz ruHuMLa sENi ALdAttIm Bu OyUNu AslIndA bEn kaZanDıM!~*

''''*AşK HeP bİzİ eS gEçrMi DeRDiM tAsAMA çArE OluRmU O GeCe olAnlArıN hERbRi AffEdİLiR vE gELir gÇer mİ*''''

(AşK HeRşEyi aFFeDer Mi? )

Arkadaşlar birazdaha yorum gelirse BENİ KATEGORİZE ETME den müthiş ötesi nickler gelecek..biliyor sunuz beni kategorize etme oldukça uzun ve değişik bir şarkı...benden de size çok güzel nickler gelecek ama önce sizden yorumlar gelsin..
Cσмє
ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Cσмє

Başarı Puanı :
*~Şaka Albümünden NİckleR~* Left_bar_bleue100 / 100100 / 100*~Şaka Albümünden NİckleR~* Right_bar_bleue

Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ Cuucin*jiLeriz biiizZzZ

</marquee>

MesajKonu: Geri: *~Şaka Albümünden NİckleR~*   *~Şaka Albümünden NİckleR~* Icon_minitimeC.tesi Ağus. 09, 2008 4:45 am

ayy rep sistemi olsydı sana hep rep verirdim konuların başını aştı tşkler
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: *~Şaka Albümünden NİckleR~*   *~Şaka Albümünden NİckleR~* Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 3:51 am

neden yorum yokkkk
Cσмє
ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
ѕαяı кєℓєвєк α∂мın
Cσмє

Başarı Puanı :

</marquee>

MesajKonu: Geri: *~Şaka Albümünden NİckleR~*   *~Şaka Albümünden NİckleR~* Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 6:53 am

ne demek istedin kanki
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: *~Şaka Albümünden NİckleR~*   *~Şaka Albümünden NİckleR~* Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 7:57 am

|~ CiLekH ~| demiş ki:
ne demek istedin kanki

sadece 1 yorum var demek istedim hiç kimse yorum yapmıyoki devam edin tek sen yorum yapıyonn
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: *~Şaka Albümünden NİckleR~*   *~Şaka Albümünden NİckleR~* Icon_minitimePerş. Ağus. 14, 2008 8:59 am

BENİ KATEGORİZE ETME
[[ßeNi KaTEGoRİzE eTMé ßENlE OYnamA yAFtAYı YapIşTIRIp bAna iSİm koYMa]]

++/KarİKAtüRléŞTİRM€ bEnİ İLahlAştırmA TabULaŞtırmA SAKın TaBUlAştIRmA/++

^^Matematikleştirme beni çarpma,bölme,toplama+çıkarma-sakın beNi^^

++HesAplAşTIRMa MEkAnİkLEştiRMe benİ OtOMAtikLeştiRMe YaRIşTIRMa SAKıN onLa buNlA kARşILaŞtırMa++

'''*SıKıŞTIRıP tıKıŞTIRmA bENi dePoLaŞTIRMa duyGUlArıM yOk OLdU yüreĞiMi NaSIrLaŞTIRma benİ dEmoRİliz[e]tme depOlİTİz(e)tme HeR iŞtEn KaÇar oLDuM bEnİ iLLeGaLİzE etmE*'''

==(bEn Senİ öYLe SevDiM öYLe SevDİm(L)bEn Senİ ÖylE sEVdİm böYLe Mi SeVdİm)==

~-SeN bEnİ nAsIl BilDİnKİ SeVDİn BilMeCe Gİbiydİm ama GÖrEmEdİN o KaDAr Çq YOl Vr Ki burdA SaNa yaRDıMCI OLdUM aSlInda-~

TiK tAk DeRkEN zAmAN KaŞLaRIın ÇaTIk HeR aN KOşTUm YılLaRCa ARkANdA ŞiMDi SırA SenDe SuÇu BaNA aTMa

+(Bir Çok bAsaMaK VaR karşIndA iLk BaSAmAktAN sAKıN gEri KaymA zOr Mu DenEmEK eLEmeEK SeVmEk O KaDar KolAymI BIrAkIp gİtmEk)+

^*-bU hAyaT AcıMasIz Bİr ÇaRKTI..Bu OyUNU SevDim BU Da FarKTI-*^

Arkadaşlar yorumlar yine gelince TAVLA dan nickler yapacağım..
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: *~Şaka Albümünden NİckleR~*   *~Şaka Albümünden NİckleR~* Icon_minitimeCuma Ekim 03, 2008 6:18 am

sağol cicim
cemre-beste
вıттєя ¢ıкσℓαтα α∂mın
вıттєя ¢ıкσℓαтα α∂mın
cemre-beste

Favorin : *~Şaka Albümünden NİckleR~* Ssdddddddddddll9
Başarı Puanı :

Sanal Hayvanım : *~Şaka Albümünden NİckleR~* 10bali10
Kişisel Mesaj : BESTE CEMRE BESTE CEMRE BESTE CEMRE BESTE CEMRE BESTE CEMRE BESTE

MesajKonu: Geri: *~Şaka Albümünden NİckleR~*   *~Şaka Albümünden NİckleR~* Icon_minitimeC.tesi Şub. 14, 2009 4:52 am

saoL cnm

*~Şaka Albümünden NİckleR~*
1 sayfadaki 1 sayfası